Історична довідка

четвер, 14 січня 2021 р.

ЗАМІСТЬ ЯЛИНКИ ЗИМОВИЙ БУКЕТ

З метою формування у школярів національної свідомості, екологічної культури, прищеплення шанобливого ставлення до традицій та звичаїв українського народу 16-17 грудня 2020 на базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді була проведена обласна виставка-конкурс «Замість ялинки-зимовий букет». У зв’язку з карантинними обмеженнями, спричиненими поширенням епідемії вірусу, захід відбувся у заочному форматі. У виставці-конкурсі взяли участь близько 600 учнів, представлено 300 робіт із 160 закладів освіти області.

Виставка-конкурс відбулась у трьох номінаціях:

- Новорічна композиція «Різдвяна казка»

- Галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика

- Дідух – різдвяний дух.

Козівський район на конкурсі представляли вихованці дитячого парку «Лісова пісня»-переможці районного етапу конкурсу. У звязку з великою кількістю навчальних закладів, що взяли участь у конкурсі, було збільшено кількість номінацій.

Так вихованці гуртка «Берегиня» (керівник Нечипорук А.В.) Дорош Христина та Кондзьолко Вікторія стали переможцями у номінації «Павуки» за роботу «Різдвяні обереги», Дідицька Надія та Дідицька Софія (гурток «Берегиня) посіли третє місце у номінації  «Галицькі сувеніри» за роботу "Йорданська корзинка". Боянівська Вероніка (гурток «Умілі руки», керівник Боянівська М.І.) нагороджена грамотою за участь у номінації «Різдвяна казка».




Немає коментарів:

Дописати коментар